Din forretningsudvikler og kommercielle repræsentant med base i Danmark.

De Siqueira Consulting er en dansk konsulent virksomhed, der assisterer og supporterer virksomheder med at komme ind på et eller flere markeder i Latinamerika og Sydeuropa.
 
Det kan være dyrt at ansætte dedikeret medarbejdere til at opbygge og styre din virksomheds aktiviteter i Latinamerika og Sydeuropa, mens investeringsafkastet er ukendt. Derudover kan personaleuddannelse og opnåelse af den nødvendige kulturforståelse og markedskendskab også være en tids- og ressourcekrævende proces.
 
Her kan De Siqueira Consulting hjælpe dig, vi tilbyder skræddersyet rådgivning til interesseret virksomheder, der ønsker at eksportere til udlandet, men mangler de rette kompetencer og ressourcer internt til at udvikle et ukendt og nyt marked.

Specialiseret, men ikke begrænset til markederne i Central- og Sydamerika og Sydeuropa

Lidt gode råd

10 Største fejl ved markedsadgang
 
Kultur og sprogfærdigheder
Kulturel forståelse og sprogfærdigheder er alt sammen afgørende for din eksportsucces på det latinamerikanske marked, ja på ethvert marked.
Så overvej nøje, hvem der bliver sendt til dit nye eksportmarked. Uanset hvor velforberedt og teknisk dygtig medarbejderen er, hjælper det dig ikke, hvis medarbejderen ikke er i stand til at præstere socialt og ikke har en kulturel forståelse.
 
I Brasilien forventes man at være social. Det er vigtigt at spise, drikke og "small talk" før man taler forretning, man opbygger et personligt forhold før man snakker forretning.
 
Interesseret i at vide mere?

Trin til at komme ind på nye markeder
 
  • Bestem dine mål
  • Definer markedet
  • Udfør markedsanalyse
  • Vurdér dine interne evner
  • Prioriter og vælg markeder
  • Bestem markedsadgangsstrategi
  • .....
 
Interesseret i at vide mere?